![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 18-January 03 Град: Gillette WY Потребител N: 12 ![]() |
Q daite mneniq !
az misla 4e e veliko!!!!!!! :punk: |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 7-May 06 Потребител N: 1334 ![]() |
О, сега тва не го четете, щото не ми се спори, пък и няма смисъл да обяснявам неща по-сто пъти като в темата "с коя група прослушахте метъл" и пак да не съм разбрана.
Static-X. Една толкова велика група. Рацете ми треперят обикновено като пиша имета на любимите си групи. Сега треперят силно. Обичам ги. Не, всъщност обичам ги, е твърде слабо казано. Не мога да намеря думи за да изразя това, което чувствам към тази група, защото ме научи на много. Беше една от първите ми. Накара ме да чувствам всичко, което слушам. Толкова въздействащо и красиво. Толкова талантливи хора..просто... Обожавам ги. Имат толкова красиви песни. Звучат различно, оргинални са. Накараха ме да ги обикна с първата тяхна песен, която чух- I am older elder i am grind on it deeper bleaker i am Не знам.. каквото и да кажа, ще е излишно и все пак продължавам да говоря, защото вече не мога да спра. Обичам ги, обичам ги, обичам ги!!! Всички техни песни. Всички техни клипове. Всичко, което те са напарвили обичам... So Беше песен в която се влюбих още от първата думичка.. първия звук. Въпреки, че тя е по-нова и преди нея бях слушала много техни песни това може би ще си остане една от любимите ми песни. Всъщност не съм сигурна.. Просто не мога да съм сигурна. Просо велики са и май в различни моменти обичам различни песни. Но винаги когато си спомня за Ststix-X, в ушите ми ще кънти тази песен. Empty inside I'm dying, I'm crying She makes me bad Betrays my head Empty inside I'm dying, I'm crying She makes me bad И още преди So аз се чувствах пристрастена. Аз ги обичах със цялото си сърце. Но това беше песента, която ме накара да се влюбя лудо в тях и имаше период в който всеки ден слушах поне една песен на Static-X. И ето.. Не казах за The only песен, която не е по-маловажна от горните две. You're trying to take me You're trying to make me This is the only Give me the only thing Tired of trying I'm tired of lying The only thing I understand is what I feel велико.. Просто не знам какво друго да кажа.. Наистина страшно велико. Следва Bled for days Следва не по важност.. Просто не знам как дойде така. meaningless it's meaningless it's meaningless it's meaningless i take the hold i take the hold i take the hold i take the hold mindlessness it's mindlessness it's mindlessness it's mindlessness i bled for days i bled for days i bled for days i bled for days Просто не мога да и удържа на песента. Толкова е специална и толкова въздействаща. Имам чувството, че наистина е написана за мен. За моите чувства. Просто откривам себе си в нея. Обичам я. Толкова много я обичам :/ И все пак толкова много ме наранява.. December i still feel the cold of long past days i knew my worth put in my place it's no surprise i realized some time before december sun shines through haze i put my thoughts toward future days it's no surprise i close my eyes and close the door feeling so old years pass like days fastly changing so many ways my eyes perceive yes i believe in nothing more Толкова нежна и красива песен.. Една от най-хубавите балади, които съм чувала. Просто.. Чувствах се длъжна да цитирам цялата песен, защото тук не мога да определя най-силен куплет. Всичко си е на мястото. Всяка дума е от значение и е толкова.. толкова чувствена и красива просто.. So real All I see is all All I see is all All I see is all all I see so real The life The dream The rhythm Feel release as I let go All my emotions All my hopes Още една песен, толкова кратка, но хиляди пъти по-въздействаща и толкова хубава и нежна също. Излишно е да говоря. Няма да ме разберете. Не можете да разберете :/ Love dump Не знам как можете да и се кефите честно :/ Отвращавам се като гледам някви заблудени хора дето и се радват на тая песен и подскачат като луди хилейки се. Абе хора, вие вслушвате ли се в текста? Това е една особено тежка и трудна за разбиране песен, да знаете. И като си мислите, че сте я разбрали помислете си пак и ще видите, че не сте я. И аз я обичам, но по друг особен начин, защото и в нея намирам частица от себе си и ми е мила и сантиментална. Нвм. И все пак е то и текста Hand me a line Really hand me a line Really hand me a line Hand me a line Really hand it to me I always loved you Love dumpling Your shit's like chocolate cake And your ass smells like a rose I really hate you Love dumpling Now my bowels ache Drop down in a line Really hand me a line Really hand me a line Hand me a line Really hand it to me Cold We kiss The Stars We writhe We are Your name Desire Your flesh We are Cold We're so cold We are so Cold We're so cold Your mouth This words Silence It turns Humming We laugh My head Falls back <3 Просто ви пожелавам да почувствате песента така както я чувствам аз. да изпитвате това което чувствам аз всеки път когато я слушам. Чувството е велико. Наистина. I am the one I don't want you I don't need you With closed eyes i See right through you I was crawling Always falling You don't know what I have lived through No i am not a rich man No i am not a bitch I know you made one mistake This is my life You cannot take it Ъ.. Сдухва ме. В състояние е във всеки момент да ме накара да се чувствам зле. Отритната, нежелана, необичана. И все пак.. Тя си е моя песен. Тя си е част от мен и е адски важна. Това беше. Искам само да кажа още нещо. Когато започнах да слушам Static-X изобщо не разбирах английски. Първо просто ме водеше мелодията и след като почнах да разбирам текстовете.. Не знам.. Провених се. Израстнах. Почувствах се различна. Обичам ги. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
пък и няма смисъл да обяснявам неща по-сто пъти като в темата "с коя група прослушахте метъл" и пак да не съм разбрана. С риск да се повторя: при наличието на толкова неразбиране спрямо теб, защо не основеш някоя нео метъл банда? ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 01:37 AM |