![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 18-January 03 Град: Gillette WY Потребител N: 12 ![]() |
Q daite mneniq !
az misla 4e e veliko!!!!!!! :punk: |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 7-May 06 Потребител N: 1334 ![]() |
Вече прекалихте, айде стига.
Достатъчно се подигравахте на "милото малко шеметче". Престанете вече. Предупредих да не четете. Тва си бяхо просто изблици на някакви чувства. Добре, съжалявам, че съм искренна и не ми пука кво мислят останалите за тва че слушам еди къв си метъл. Сори пичове, но не слушам само нео метъл. Напротив. Слушаммного различни неща, но не мисля, че аз съм достойна за да пиша имената на тези групи, нито пък мисля, че вие сте достойни да ги четете. Бтв обичам ви, въпреки, че се държите гадно : ) Аз съм си шеметче. Айде точка. И ще направя група ако ми намерите барабанист, басист, вокалист и може и dj & } Пък може и блек метъл група да си правя, ще ми е нужен само още един и ще ми е весело да си продам душата на нещо несъществуващо и да паля черкви : ) Бтв : ) да кажа квото и да си говоря аз пак си слушам и блек. Не ми обръщайте внимание. Вече съм пияна (добре няма да се оправдавам,щ щото още съм адекватна). Аде спирам |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 01:40 AM |