![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
качвам едно парче на нашата група...песента се казва The King и е пилотното парче от предстоящия мини албум
очаквам мнения.. ![]() Ето линк: Sacred Trust - The King |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
Ъм, аз... единственото, което съм чувала беше на един концерт (?!) във Фенса (сега и това ще слушам), та... кефят.
А предполагам, че имам и някакви пристрастия, тъй като познавам единия китарист (всъщност заради него ме домъкнаха там), обачееее... радва музичката, макар че не съм съвсем привързана точно към този стил. Бтв, на концерта ми се стори, че вокалиста (което всъщност си ти, струва ми се) се чувстваше супер удобно на сцената, някак си от вътре му идваше, което е яко. -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 01:51 PM |