![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 24-September 03 Потребител N: 275 ![]() |
ei hora kakvo 6te kajete za na slavi trifonov 6outo ?zabavlqva li vi ili vie dori i ne go gledate izkajete se na volq
![]() -------------------- krasotata 6te spasi sveta-koito zabravi tova e obre4en v adskata deistvitelnost na sivoto ni ejednevie
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(black_coffin @ Oct 13 2003, 10:32 PM) Цитат Ахаха... тия няколко реда ме сбъркаха от смях! Уникално! A??nai-interesnoto neshto w koeto sa me obwinqwali naposledyk-plagiatstwo-ta koi se opitwam da prerazkaja i za kakwo shte mi e po dqwolite da se kicha s mislite na nqkoi drug.syjalqwam, no na koito i da ti napomnqm na men opredeleno ne mi e izwesten. Дано не се обидиш, но ми се струва, че се опитваш да изкажеш (по-скоро: преразкажеш) не-свои мисли... Хммм... Защо те обвиних ли в плагиатство ли? Ами... на първо място защото напоследък стана много популярно да се говори за "американското промиване на мозъци". Всеки умник започна да дава примери за това, повечето от които откровено смешни (типичен приер: твоето изказване за сериалчето). Другият фактор беше тоталната анархия царяща в цитирните от мен няколко реда от поста ти. Смятам, че ако това бяха твои мисли щяха да са по-систематизирани и подредени. А ти сякаш си се опитвала да изкажеш нещо, което сама не знаеш как да формулираш. -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:01 AM |