![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 9-October 03 Потребител N: 299 ![]() |
Привет-първата ми тема тук-мараба Warrior oF Ice...Та какво ви е мнението за групата?
![]() -------------------- Соло китаристът на System Of A Down Дарон Малакиян приветства тези, които го приветстват, но запазва тежката си артилерия за тези, които са го разбрали грешно. Колкото и да е "човекомразещ", той е винаги благодарен....
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Oct 13 2003, 03:14 PM) Цитат Epa na Justin kwo mu e loshoto? Дам. Кво му е лошото. Сигурно прави най-перфектния "шибан поп" в момента. Иска да печели пари и го прави по правилния/ефективния начин. SOAD SUCKS ASS. Ami men puk me kefi onazi pesen, deto Justin e oblechen w bialo, tancuwa w nekwa staia, deto sweti i piska iakata.Seriozno.Osobeno wpechatliawasht e momenta, deto go izbiwa iako na falcet. Diaron, mi ako ne wunshnia wid, to togawa kakwo se gleda, ebasi.Wie mi oburnahte predstawata za mezhdupolowite otnoshenia, diado Freud riapa da iade, deto se e zanimawal tolkowa wreme s towa. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th August 2025 - 05:54 AM |