![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
Реших да пусна тема, вълнуваща повечето потребители.
Или, иначе казано: коса/грива/кичара/метла и др. Ето и ориентировъчни въпроси: ![]() Дълга ли е и колко? Връзвате ли я? Подстригвате ли я? Решите ли я? Поддържате ли я по някакъв начин или само я размятате? И от колко време я пускате да расте?... Забележка: въпросите изрично съм отбелязала, че се отнасят за КОСАТА, не за други части на тялото ![]() Забележка №2: ако темата или аз ще минем за тъпи, изтрийте нея ![]() Вие сте! ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Мда. Със сапун става добре.И крем каро се ползва от някои. Но ако е някъв прекалено дълъг лепило трябва!!!!!!11
И тази дама - какво?Всеки ден си го вдига великия гребен?хах Скоро няма да и остане читава коса, освен ако не се срещне с любвеобвилни наци скинове и не и се отще да има "яка прическа". За пънкарка ли се има, така извън темата малко, но любопитно ми е. Моето какво е. Лайно определено. Не се бръсна нула номер. Оставям там някво количество коса. Сега планрам по-ниско да се подстрижа. Тя прическата бе инспирирана от скинхед гърлс, но тъй като косата е къдрава не би било естетично да е като тяхната, и по-добре, че какъвто съм "шибан поузър". Сега се получава няква емо, защото останалата дълга коса е държа на една страна. Колко суетност лъха от този пост. пахах |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 07:39 AM |