![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Здравейте! Днеска се регнах, много як форум! Виждам, че тука са и някои приятели от преди мен (те ми казаха за сайта
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Този форум се трансформира във форум на някакви фантазирани групи. Естествено, няма лошо, ама... вие луди ли сте? Sacred Trust? O, моля ви се! Какво, по дяволите, трябва да означава това? Коя нормална група ще се кръсти Sacred Trust? Защо винаги трябва да се взимат две от възможно най-баналните думи и да се слагат една до друга, за да изглежда всичко по-thrrooh? Сигурно половината аналогични банди се казват Trust Sacred. Regards. Хайде непросветените.......и особено тези които не разбират смисъла на името и значението му да си мълчат... ама все пак това е форум всеки идиот може да пише само и само за да бъде забелязан..защо обръщаш толкова много внимание на нещо толкова незначително като име....явно и от музика не разбираш.....така че продължавай не ми пречиш ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:37 AM |