![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
понеже не знам какви са правилата за пускане на статии от други медии, ще сложа само линк към статията, но ако някой от модераторите реши, че след като се съобщава от кой сайт е, и е възможно да се пусне целият текст, би било добре да се пусне:)
Линк към статията от днес.бг |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Еееее да ви се невиди песимизма..тва че един фест се е сринал не е показателно...що да не сме дорасли....
Какво означава не сме дорасли?! Колко години трябваше да чакаме Пърпъл ?! Още колко за свестен фестивал?!?!!100?! Освен това по-яка публика от Българите няма - на последния Helloween словенците плюха семки...Тука концертите са малко и дълго чакани, затва има и публика и пари и всичко... Българските метълчета сме ентусиазирани и нито куки нито безпаричие ще ни развалят хубавото изкарване...аз не познавам някой който да тръгва с мисълта "ейх са как ще се напуша като мърда ще се напукам ще се сбия с охраната и ще осера феста".Стига да има кой да го организира като свят ще се ходи. Явно на промоутърите не им се занимава и/или не знаят как...Което си е Тъпо, но не са виновни феновете. А Кирето да си го набие някъде. И аз да свиря на Камен Во и на мен ще ми дадат парички за Роскилде, "сори за мръснишкият език, не исках". -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 04:18 AM |