![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Здравейте! Днеска се регнах, много як форум! Виждам, че тука са и някои приятели от преди мен (те ми казаха за сайта
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Asha'man ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 13-July 06 Град: София Потребител N: 1454 ![]() |
Този форум се трансформира във форум на някакви фантазирани групи. Естествено, няма лошо, ама... вие луди ли сте? Sacred Trust? O, моля ви се! Какво, по дяволите, трябва да означава това? Коя нормална група ще се кръсти Sacred Trust? Защо винаги трябва да се взимат две от възможно най-баналните думи и да се слагат една до друга, за да изглежда всичко по-thrrooh? Сигурно половината аналогични банди се казват Trust Sacred. Regards. Ако искаше да попиташ само, редно ли е да го изкарваш на подигравка? Нещо да ти се струва малко неподходящо? Само за твое сведение, името Sacred Trust (вкючително любимото ти Trust Sacred) е уникално. Няма метъл група в цял свят (такава, която да е заслужила място в архивите) с това име. Как съм го разбрал това, оставям на теб да се чудиш. Видях ти списъка с любимите групи и честно казано Rage Against The Machine не ми звучи по-смислено или подходящо за име на група... Здраве да е, че и без това уважавам хора, които се опитват да правят музика и не искам да им убивам гордия ентусиазъм. ![]() Да ти кажа, не си личи... -------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:34 AM |