![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
понеже не знам какви са правилата за пускане на статии от други медии, ще сложа само линк към статията, но ако някой от модераторите реши, че след като се съобщава от кой сайт е, и е възможно да се пусне целият текст, би било добре да се пусне:)
Линк към статията от днес.бг |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат Е хем сме яки хем сме прости нали...че ти изкара къде що метъл има наоколо Хамалин...На концерт изобщо някога ходил ли си?! На рок-метъл фест няма да тръгнат сульо и пульо от долно нанагорнище, така че не ми говори за манталитета на цялото ни наСЕЛЕние....и въобще докато седим и плюем вертикално нагоре...няма да се променят нещата...ТъПо предполагам, че съм хoдил на доста повече концерти от теб. Това което ми е направило впечатление на много концерти в БГ е , че по време на погото е пълно с инидивиди, които не се стремят да се забаляват, ами сякаш целта им е да ти направят, колкото се може по-голяма синина. Другите са тези, които седят острани на погото и блускат с голяма злоба всеки, който изхвъркне от съркъла. И за да не говоря напразно ще ти кажа едно – лятото на 2004 се върнах от един фест, два дни по-късно бях на концерта на Куинсрайк и Джудас, понеже бях доста изморен от феста и пътуването, бях на седлаките по-нависочко, като стоиш срещу сцената по-скоро от лявата и страна – мога да ти кажа, че за 3-те часа в които имаше концерти само в полезрението ми видах да се развихрят 3 юмручни схватки. От приятели които са ходели по фестове в Германия – визирам – Вакен, Самър Брийз и няколко други, както и от моят личен опит, никога никъде, не съм виждал и най-малък признак на агресия от един посетител на фест срещу друг, нито от охраната към феновете или обратното. Това дали всичкото метал е хамалин не съм го твърдял, казах, че просотията си е част от БГ манталитета, а сега да тръгнеш да ми твърдиш, че метилте са по-висши същества и кензат злато ще е смешно. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 04:13 AM |