![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
понеже не знам какви са правилата за пускане на статии от други медии, ще сложа само линк към статията, но ако някой от модераторите реши, че след като се съобщава от кой сайт е, и е възможно да се пусне целият текст, би било добре да се пусне:)
Линк към статията от днес.бг |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
^ абсолютно съгласен !!!! От концертите през последните години наблюдавам явно изпростяване на погото !!! Хората просто не искат да се кефят на блъскането и бутането, а искат да забият лакът в нечии ребра !
На един от последните концерти в О`Шипка дето ходих, на един пич му избиха преден зъб !!!! Браво хора, честито !!! Пак там за пръв път да ми се случи (за почти 20 години ходене по метал концерти), да извлека някакъв пикльо от погото и да го заплаша, че ако ме удари още веднъж "без да иска", ще му счупя ръцете ! ![]() НЕ знам дали ви прави впечатление, ама в момента "погото" най- често е 1-2 ентусиаста, мятащи крайници навсякъде, и останалите се вардят отстрани, да не отнесат някой тупаник. Да ви еб@ забавлението. Да, публиката ни Е проста ! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 04:20 AM |