![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Здравейте! Днеска се регнах, много як форум! Виждам, че тука са и някои приятели от преди мен (те ми казаха за сайта
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
By the way - не съм в групата. А това за 'RATM' го дадох като пример - никаква лична нападка. Samo ti mai si razbra kakuv triabvashe da bude tozi patetichen opit za nelep i bezpolezen primer. Povechko si gi spestiavaite za napred, za da ne izglezdate zalki. - От това, което чета е точно обратното! Niama i da sporia za RATM. Shte te uvedomia, kogato pochne da me gree kakvo misliat horata za grupite, koito slusham, zashtoto sum se uteshil, che horata ne razbirat ot muzika. На мен не ми звучиш като човек, който разбира от музика. Още по-малко можеш да правиш подобни изказвания за името ни... след като въобще не знаеш за какво става въпрос. Повярвай, има кой да оцени името ни, текстовете и т.н. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:54 AM |