![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
понеже не знам какви са правилата за пускане на статии от други медии, ще сложа само линк към статията, но ако някой от модераторите реши, че след като се съобщава от кой сайт е, и е възможно да се пусне целият текст, би било добре да се пусне:)
Линк към статията от днес.бг |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
За да има фест в България трябва да си сменим народа ![]() аааахаха ![]() ![]() ![]() Nikola Bathory - блаженни са незнаещите... и твоя нихилизъм също. Прав си, Иракли не бива да пустее - за какво са му на човек пустеещи дървета и дюни. ![]() Сега се замислих над идеята да се направи фест на Иракли. леле ![]() Demiurg melhaer според мен вие сте носителите на българският манталитет. Ама моята дефиниция за него е друга. Има"бг простотия" ама тя не е нито във нито самият "бг манталитет". -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Demiurg, melhaer според мен вие сте носителите на българският манталитет. Тук трябваше ли да се обидим ???? ![]() Относно погото (или както и да му викат) - виждал съм (многократно) пого от 100-тина скина, които скачат, бутат се, става мазало, но пак се пазят помежду си и после най-големите поражения са синини. Виждал съм и пого от 10-тина 16-18-годишни, които успяват да си счупят по нещо. Кои са по-прости, според теб ? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 04:23 AM |