![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Както може би сте разбрали вече, албумът leak-на вчера. Интересно ми е какви са отзивите сред метъл простолюдието. Аз например съм приятно изненадан, защото очаквах да е къде къде по-зле. 3-те песни, които пуснаха като семпъл са най-тъпите от албума сигурно. "Cult" и особено текстът й ме кара да се изчервявам от срам ид а си мисля "какви тъпотии слушам ебати". Текстовете им по принцип са тъпи и бяха такива и в предния албум, но това някак може да се преглътне, ако музиката е добра. А тя на моменти наистина си струва, според мен. Като цяло май "Christ Illusion" e по силен от "God Hates Us All", но пък му липсват наистина яки открояващи се песни като "Disciple"(която пък е точно едната яка песен в предния албум).
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Слушах го два пъти вече и някак не ме грабва засега. Изглежда като някакъв опит за връщане в правилната посока, но ми звучи твърде безидейно някак, нито едно парче не ми направи особено впечатление (с излкючение може би на първото, което има бая запомнящ се риф). Ще го послушаме още, па ще видим..
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:49 AM |