![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Здравейте! Днеска се регнах, много як форум! Виждам, че тука са и някои приятели от преди мен (те ми казаха за сайта
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
В интерес на истината името доиде толкова спонтанно..и случаино..... Преди около 7 години гледах някакъв филм (черно бял) и така там горяха хора на кладата нон стоп... и така Sacred Trust...е цялата глупост на религията.....и всички грешки на църквата (поне през Средновековието) .... ...религията я смятам за глупост и вярвам само в себе си и в тези около мен... и вероятно ако живеех през средновековието ....щеше да ми пари под краката ![]() първото в цитата няма кво да го коментирам просто, стил... Тцъ тцъ какво зряло и добре обмислено решение, каква теза, каква позиция леле леле... Взето след зяпкане на 'някакъв филм' Обуйте си чорапките. Щом религията е глупост - и църквата е глупост...като цяло, а не на "грешки" на "грешки"...Църкви с пръскана мазилка няма ше знайш. Инак , като цяло, Идеята си я бива , ама малко насила сте си я избрали ми се струва... ![]() Ъъъъъъъ PARABELLUM take me with you ![]() -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
PARABELLUM take me with you ![]() If you can just get your mind together Uh, then come on across to me We'll hold hands and then we'll watch the sunrise From the bottom of the sea But first, are you experienced? Uh, have you ever been experienced, uh? Well, I have -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:37 AM |