![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
понеже не знам какви са правилата за пускане на статии от други медии, ще сложа само линк към статията, но ако някой от модераторите реши, че след като се съобщава от кой сайт е, и е възможно да се пусне целият текст, би било добре да се пусне:)
Линк към статията от днес.бг |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Абе нали се сещате, че желание на поне част от тия хора не им липсва. Ама това е толкова огромно нещо за правене, пък и трябват хиляди разрешителни, че трябва групите да се убедят да дойдат да ни свирят на нас за кеф и за доста по-малко пари отколкото в други държави. Пък винаги има и разни с кухи малоумки дето е така на пук свинят. Не е като да не искаме да се случи, нали? Всеки, който отиде на концерт или фестивал отива, щото му е кеф да види и чуе едикоя си банда, а не отива да прави мизерии на другите дето са там. На който не му е кеф да си ходи посинен, наритан и с потрошени кокаляци не се вре в погото, нали? Мен не ми е кеф по никакъв начин да ме блъскат, достатъчен ми е градския транспорт в пиковите часове и си стоя кротко острани и се кефя. Дреме ми на лактите, че някакви дебиляги се трепят. То си е за тях. Само веднъж съм удряла човек в такава ситуация, защото просто прекали и накрая си отнесе един здрав ритник и айде обратно в мелето. И толкоз.
КОй е тоя, дето е решил, че сме уникални с простотията, неграмотността, пълната ни слепота за изкуство и т.н. все негативни черти? АЗ лично бих му плеснала един здрав, възпитателен зад врата. И в крайна сметка като са седнали един отбор юнаци и юначни девойки да реват, че такъв фест няма да има, онакова няма да има, тралала, всички сме тъпаци и дървари и в тая скапана държава всичко ни е гнило и скапано и всеки гледа само да поака и да бяга, без да мисли за другите.... ми който иска толкова много нещо да се случи... ми да вкара малко собствена енергия, някаква инициатива да прояви. То и на мен ми е лесно само да седя и да мрънкам що всичко ми е криво, ама писва. И тая агресия не е щото сме прости и диви, melhaer. Такова ни е времето в момента, дето го живеем тук, сега в България. Щото ни е криво за толкова много неща. И повечето хора, включително и аз самата, като ми накривее зверски и 2-3 пъти в един ден нещо се прецака и аз ставам агресивна и крещя по хората и честно, иска ми се да набия с някой. Туй-то. Ебаси. Стегнете се. -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:51 AM |