![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Е братя и сестри на МЕТЪЛ-а напишете какви тениски или пък суитчери имате
![]() моите са малко .. защото няма от каде да си ги купувам Свищов е малък град.. и няма мноо фенове .. няма и специален магазин ... и траа да се ходи до някои по голям град... и сложна е работата при мен ... но имам няколколко тениски : 1.Sepultura-Bestial Devastation (даже ся сам си с нея ![]() 2.Six Feet Under-Warpath 3.Cannibal Corpse-Butchered At Birth суитчери : 1.Metallica-Master Of Puppets 2.Deicide имах и 1 на PanterA ама го напраих на мешка ... щот ми беше станал малък |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
ама изпрани ли?
t-shirt: Metallica - metalli'fuckin'ca Marylin Manson - GOAG Marylin Manson - цялата банда front (Туигито ми кърти там) Еminem - опръскан с кръв и с резачка , завещание от малкото ми братчи и едно джързи на Ironhead s-shirt: Blind Guardian ама убийте ме не се сещам в момента от кой албум е - има един качулат кийпър отпред Slipknot - цялата група в Синия им прериод...то не че друг суичър продаваха в НаТъмно де ![]() и и бах май са само тва а и любимата ми тениска на 'La Traviata' (която някои махалюлювци четат като 'Ла травестита' им го намаам в чофчицита да им го намаам) Някой да има тениска на Дистилърс и да не му трябва?!?! ![]() -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Blind Guardian ама убийте ме не се сещам в момента от кой албум е - има един качулат кийпър отпред "The Forgotten Tales", най-вероятно. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:40 AM |