![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 8-June 06 Потребител N: 1391 ![]() |
Тая идея ми дойде просто ей така... Нео съм слушал малко, харесват ми само няколко песни на Корн. Обаче адски много се дразня когато наричат стила нео МЕТЪЛ!
Е, извинете! Това може да е всичко друго но не и метъл! Вярно, че има тежички китари, но все пак поне аз не мога да го нарека метъл! Поне да го прекръстят на нео рок, или просто на нео, за да не се бъркат хлапетата! П.С. Някой ши ми каже ли дали Mushroomhead спадат към стила, щото ако е така, значи има поне една що годе свястна нео (не метъл ![]() -------------------- POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE GREAT SWORD!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^Какво е това?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:42 AM |