![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Е братя и сестри на МЕТЪЛ-а напишете какви тениски или пък суитчери имате
![]() моите са малко .. защото няма от каде да си ги купувам Свищов е малък град.. и няма мноо фенове .. няма и специален магазин ... и траа да се ходи до някои по голям град... и сложна е работата при мен ... но имам няколколко тениски : 1.Sepultura-Bestial Devastation (даже ся сам си с нея ![]() 2.Six Feet Under-Warpath 3.Cannibal Corpse-Butchered At Birth суитчери : 1.Metallica-Master Of Puppets 2.Deicide имах и 1 на PanterA ама го напраих на мешка ... щот ми беше станал малък |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
ама това верно е много тъпа тема...на кой му пука какви тенески някой носи...ебати в България има по 80000 варианта на една тениска на един албум на една група...и най-тъпото е 4е ебати всеки е с такава тениска само щото му харесва картинката( пример суитчер на MAIDEN +червен ангцунг+Плетени обувки +бели чорапи+walkman със Софи Маринова) каква е разликата по-добре питайте ......... би ме било срам да облека тениска при тези условия...срам ме е защото ме мислят за такъв човек който не знае какво пише на тениската му...МАИНАТА МУ НА НАДПИСА НА ШИБАНАТА ФАНЕЛКА..Аз си слушам това което искам ...и наистина се радвам че го няма на фанелки в Вългария. ..а това което харесвам...предпочитам да си го купя на оригинална фанелка...или longsleve.(Sonata ili Maiden)..защото знам че не съм набутал пари напразно.. .а ако не нося просто 4ерна .....Направо съжалявам че постнах фанелките си който обличам само по концерти или еи така щот ми е станало тъпо и искам нещо да пише на тях.....
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th September 2025 - 01:07 AM |