![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
мисля 4е трябва да има тема и за тази група. първата смесила хеви метал, хардкор, и малко хип-хоп. станала е много яка комбинация въпреки 4е не си падам по рапа. ли4но според мен най-добрите албуми на Biohazard са първите 3-4 албума. дано да доидат в BG някои ден.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ WTF? Разбирам да не ти харесват, ама точно от липса разнообразие не би трябвало да се оплаква човек, що се отнася до тази банда.
Нещо напсоледък си поприпомних албумите им и направо цепят мрака и ритат серийно в топките. Най-сполучливото смесване на рок/метъл/хардкор с хип-хоп. Факт. Само да се заслушам в свиренето на кирара в целия "State Of The World Address" ми потичат лигите по земята и трябва да минавам после с парцал. Е не са 3427862376237 ноти в минута, но за сметка на това са наистина оригинални идеи. .......началото на "Waht Makes Us Thick"!!!!! OMFG!!!!!!! Лелеееееееее! Ебати емоционалното нещо! Кво ми ги говорите някви еднообразни и безинтересни ви били? Басимайката! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 12:14 PM |