![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 3-August 06 Потребител N: 1488 ![]() |
Търся някой, който да ми дава уроци по ел. китара. В района на София. Пишете ми на мейла.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Пич, не се метай веднага на електрото. Мини през кухарката - понаслаждавай й се
![]() Поучи и малко солфеж! Не става веднага дистера и айде ![]() ![]() А да ти трябва хубава ел. китарка на която да се учиш? Продавам една.. - хубава ; ) Кажи по-подробно. Че са един ме мъкне по техномаркети хаха да си купува и не мога да му вдена, че мястото е неподходящо за тази цел, а като видя пък цифрите по специализираните магазини му се завъртя свят. Какво предлагаш? -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Поучи и малко солфеж! За чий х** му е да учи солфеж, при положение, че просто иска да свири на електическа и това го кефи? Изучи класическа китара и после се метни на електричката да видиш кво е ![]() ![]() Да изучи класическата китара? Интересно решение при положение, че постановката и начина на свирене на класическа китара (надявам се не я бъркаш с уестърн тип) са съвсем различни, а и като цяло е един от най-трудните инструменти за изучаване. Свиренето на класическа китара си е едно необятно изкуство, стотици пъти по-сложно от това да бичиш Слейър или Металика на някой крив Jackson или BC Rich. ![]() Както е казал Andres Segovia - "Guitar is the easiest instrument in the world to play badly" ![]() Моят съвет е да си вземе електрическа китара, ако наистина това го влече повече. Ако му се бичат тежки неща с дистър няма смисъл да чака 1-2 години докато свикне на акустична/класическа, та чак тогава да си взима електрическа. А ако след време прояви интерес към акустичната или класическа китара - не пречи да си вземе и такава и да започне да се упражнява. -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th June 2025 - 08:10 PM |