![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 24-September 03 Потребител N: 275 ![]() |
ei hora kakvo 6te kajete za na slavi trifonov 6outo ?zabavlqva li vi ili vie dori i ne go gledate izkajete se na volq
![]() -------------------- krasotata 6te spasi sveta-koito zabravi tova e obre4en v adskata deistvitelnost na sivoto ni ejednevie
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Цитат(brave_new_world @ Oct 16 2003, 11:00 AM) neznam 6to nqkoi koito uspee w bylgariq si4ki mu se nahwyrlqt ... slavi dokaza 4e e pi4 i znae kak da uspqwa i moje bi e edinstwenata istrinska zwezda w bg ili pone se priblijawa i kwo staa pro4utata bylgarska ideq da ne s eopitame da stignemj nai dobrite a d a im syderem zadnika ot 6utowe ... Men ne me drazni faktut, che Trifonow se e izdignal i poluchawa solidni sumi.Dobre za nego, pone wsichko mu e legalno.Drazni me produktut, koito prawi toi i gadnoto mu ekipche.Drazni me kak se podmazwa na narodniat wrag AHMED DOGAN (takawa GROZNA gledka ne sam wizhdal prez poslednata sedmica, powrushtashe mi se sled towa predawane), drazni me kak blizhe guza na mafiotite i narodnite wragowe, kak izpolzwa zhalkoto si kenefno studio da promiwa mozuci.Drazni me shibanata mu demagogia i skapaniat mu pseudo nacionalizam.Wbesiawat me tezi neshta.Gowori mi zashto sme zle?ZASHTO LI, da se widi w ogledaloto, eto zatowa.Pisna mi da izdiga w kult narodnite palachi i razrushiteli na Bulgaria - Todor Zhiwkow i Georgi Dimitrow.Pisna mi da swiri shibana chalga, da obizhda folklora s negowite izwrateni tworbi.Drazni me towa predawane i tolkowa.Nikoi, ama nikoi ne mozhe da me ubedi, che towa e prosto tv show i e strashno dobro. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:09 AM |