![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 6-August 06 Потребител N: 1497 ![]() |
Здравейте, това момиче е българка която живее в САЩ и в момента участва в състезание за модели, "Ms. USA Online"! Нека да и помогнем, като гласуваме за нея и изпратим това съобщение до всичките си приятели в интернет! (може да се гласува на 24 часа по един път) www.msusaonline.com/miss.php?model_id=290
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
я стига бе, какво съм писал?!? възможно е да съм аз, да, но това да е в предишното ми пребиваване във форума (преди 2-3 години). дай го насам да го видя. Тук, но така или иначе е без значение. И между другото ме кефят мнения от типа: "Няма да гласувам за тая, щото е грозна". Та нали всички господа в този форум си лягаме всяка вечер с 3 различни шведки, затова сме такива експерти и киснем пред компютрите... ![]() EDIT: Заебете вие тая работа. Вижте Miss France ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 167 Регистриран: 27-March 06 Град: София Потребител N: 1242 ![]() |
я стига бе, какво съм писал?!? възможно е да съм аз, да, но това да е в предишното ми пребиваване във форума (преди 2-3 години). дай го насам да го видя. Тук, но така или иначе е без значение. И между другото ме кефят мнения от типа: "Няма да гласувам за тая, щото е грозна". Та нали всички господа в този форум си лягаме всяка вечер с 3 различни шведки, затова сме такива експерти и киснем пред компютрите... ![]() EDIT: Заебете вие тая работа. Вижте Miss France ![]() Приятелче, ти наистина прекарваш прекалено много време в изучаване на философията на народа, постващ във форума. Не знам какво да ти кажа...ти не усещаш ли нотката на ирония в онзи мой пост, който дори аз съм забравил - а за теб е без значение, въпреки, че си го изровил. Остави ги тези работи. Ама тези философий можеш да ми ги пишеш на лично съобщение, щот на другарите тук не им дреме за т'ва. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 02:46 AM |