![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Я кажете какви железа, вериги, черепи, пирамидки, значки, коси, телоподаващи и куп други артикули имате?! Ходите ли с тях по улиците или си ги пазите за концерти например? Как се движите изобщо?
Дъртаците да не се скатават, а да кажат пазят ли си джунджуриите от едно време? Моля, в темата няма място за садо-мазо-базохисти ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 155 Регистриран: 24-July 06 Град: София Потребител N: 1474 ![]() |
Едно време като се замисля кво съм носил. Начи... 1 пентаграма голяма към 6 санта диаметър. Под нея на по-дълга верижка друга по-малка пентаграма. На едната ръка гривна със шипове към 10 санта дебела, на дръгата гривна със едри пирони (към 6-7-8 санта и 10 санта дебела) вериги лайна и секви груги простотии. Ама като се има предвид че тогава сам съм си правил някои неща... нямаше откъде да се купят. Сега пари да ми дават няма да тръгна така. Ама лудо младо.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:58 AM |