![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Я кажете какви железа, вериги, черепи, пирамидки, значки, коси, телоподаващи и куп други артикули имате?! Ходите ли с тях по улиците или си ги пазите за концерти например? Как се движите изобщо?
Дъртаците да не се скатават, а да кажат пазят ли си джунджуриите от едно време? Моля, в темата няма място за садо-мазо-базохисти ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
имах пръстен с череп - изгубих го. имах и един нашийник с големички шипове,само че една приятелка ги развинти за да си ги завре в носа и ушите и после не знам къде отидоха тия шипове. сега останах с един нашийник с по-малки миловидни шипчета но пак ми върши рабога. имам и 2 гривни, но нося само езната от тях. и верижко си имам но не се връзва с карирааните ми панталони,нося я само когато н есъм с тях - демек рядкко. имам не мн неща но ми стигат, за кво тряя да се кича като пълен изрод,нали съм и момиче отгоре на всичкото. няма да ми стои мн добре мисля ...
-------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:12 AM |