![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 23-August 06 Потребител N: 1525 ![]() |
Здравейте, Metal World от доста отдавна - края на 2003г. Поради прекалено много излишно време, реших да зема по-активно участие във форума.
Уча Педагогика в СУ (доста интересна наука), сега ще почна втори курс, почти на 20 съм, и работя като gametester в Gameloft. Освен от музика, се интересувам от пиене на бира, философия, изобразително изкуство и компютри. Това е за сега... ако някой го интересува нещо, може да пита. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 23-August 06 Потребител N: 1525 ![]() |
Еха, мерси за топлото посрещане.
@ CuntKiller - определено нямам всичко ![]() @ InsArtTure - Педагогиката ми беше пето желание и в момента ми е доста интересно и приятно да се занимавам с нея. По-скоро съм се ориентирал към научната, абстрактно теоретична част и до някъде методологията. Като социална практика не виждам как мога да се реализирам пълноценно и да се развивам. Тестер се става само с интервю, обаче работата е такава, че не може да се работи и да се учи пълноценно. И не е много интересно, като трябва на сила да джиткаш. @ `Xandria` - здрасти... ![]() @ MadHatter - Гледам да взимам толкова участие, колкото е нужно. Не съм фен на някакви спамерски изпълнения от типа на 150 мнения за три дни. Сюреализма е най-близо до мен - малко е банално може би, но любимци са ми Дали и Гигър. Иначе, мойте опити в областта са силно аматьорски и за сега не усещам нужда да ги споделям. Като стана дума за искуство, не мога да не спомена любимия ми архитект - Hector Guimard. Който се интересува, да потърси в Уикипедия, има достатъчно снимков материал за да получите идея за какво става дума. Само ще спомена, че е отговорен за изходите на метростанциите на Парижкото метро. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
@ MadHatter - Гледам да взимам толкова участие, колкото е нужно. Не съм фен на някакви спамерски изпълнения от типа на 150 мнения за три дни. Сюреализма е най-близо до мен - малко е банално може би, но любимци са ми Дали и Гигър. Иначе, мойте опити в областта са силно аматьорски и за сега не усещам нужда да ги споделям. Като стана дума за искуство, не мога да не спомена любимия ми архитект - Hector Guimard. Който се интересува, да потърси в Уикипедия, има достатъчно снимков материал за да получите идея за какво става дума. Само ще спомена, че е отговорен за изходите на метростанциите на Парижкото метро. 1. И ние не сме фенове на по 150 за три дни ![]() 2. Уважавам ореантацията ти към сюрреализма, по-важното е да влагаш/разбираш смисъла на творбите, според мен. А относно Hector Guimard - имаш вкус! -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 03:23 AM |