![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Вие какво мислите?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Какъв повод би могъл да имаш, за да стреляш по дете?!
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Какъв повод би могъл да имаш, за да стреляш по дете?! Казах вече. Няма значение, дали е дете или не. Трябваше някой да го (ги) научи, че на този свят не може да правиш каквото си искаш срещу хората ("Ама как тогава си си позволил ти да правиш срещу другите?" - ще се запитате). Все някой трябва да бъде, как да кажем -- мъченик, респ. детето. Чрез него и неговите приятели знаят вече, че ги очаква същото, ако тръгнат по еднаквия път. Не сте ли съгласни? Рискувах свободата си, за да покажа на хората, че нещата, които вършат -- са грешни. Няма друг начин. И те си мислеха, че говоря празни приказки. Е, бях сериозен, но напоследък, кой въобще ти вярва, докато не заредиш цевта? Добрата кауза и дисциплина иска жертви, които родителите на могат да дадат. Вероятно, за повечето хора, аз съм "престъпник" с делото, което съм извършил, но далеч не е така. Мисълта ми беше по-чиста от всякога, високо над облаците. Надявам се, че знаете речта на Габриел Капоне и е вярна, колкото и да си мисля, че самият той не я е разбирал в пълното й значение. Никога не бих наранил някого без причина. Срещу мен никого не е правил нещо, просто да се знае. Ако някой реши цивилизовано да говори за това, нека не изпозлва клиширани и умственоизостанали начини на израз, като този на onnellinen, която в биологичните си напълни се опитва да бъде повече, отколкото природата й е позволила, но всичко си има граници в начина на комуникация. То Wolfheart: Навярно представа си нямаш на какво ме "било", че да отговаряш с импровизации. Не са ли ти учили, че да довършваш чужда мисъл, е нещо много слабоумно? Впрочем, на нищо не ме е "било". "Ядосах", е прекалено, но нямаше как друго яче да бъде назовано. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:57 PM |