![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Вие какво мислите?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Воля, сила, предопределеност, общество, смисъл, безсмислие, клишираност, иновативност, формалност, неформалност. Кое прави живота сложен за някои и прост за друг. Къде е делящата линия? Не е клише, а факт, че баланса между духа и тялото на един човек трябва да съществува и да се движи плавно. Здравето е основен фактор. Тогава очите са други. Понеже не искам да пиша наизустени общи приказки, а неща, които съм почувствал и преценил, затова и разсъждавам в тази насока - проблемите, като такива, са най-важното нещо. От тях се извлича полза и се гради характер. Аз мога да споделя за себе си, че обичам да се моделирам всеки ден, старайки се да не преча на другите около мен, които си имат собствено съзнание и собствени разбирания. Обичам да си контролирам емоциите, да знам кога да използвам чувство за хумор (нещо изключително важно) в контактите си с хора, да знам кога да бъда сериозен, кога да съжалявам и кога да се радвам, кога да си почивам от всичко... не казвам, че винаги изпълнявам тези точки, но се старая да им обръщам внимание, защото те са основата на която живея и чрез тях съм понякога щастлив. Това е. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:49 PM |