![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Вие какво мислите?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1269 ![]() |
Абе я се опомнете!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Абе я се опомнете! ![]() Знаеш ли, след като заредих и насочих дулото към тях, едно от момчетата ми каза: "И какво? Ти въобще нямаш смелост да стреляш!" и всички се разсмяха, дори и аз се усмихнах зад мерника. Не казах нито дума, за да ги оставя да си мислят, че наистина е така. Изчаках да се обърнат, спокойно се прицелих и стрелях. Най-странното е, че не изпитвам никакво угризение, както винаги. Господи, почувствах се много хубаво. Това ми харесва! Потреперих от хубавото чувство. Искаш ли да ми доставиш същото удоволствие? Преди да си преброил до три, ще се превиваш от болка. Оловните сачми (5.5мм в моя случай) се "разплескват" на оловни късове (не точно), когато попаднат в цел, нещо като патроните с изместен център на тежестта. По-точно, като новите куршуми с електрохимична повърхностна обработка, които се пръскат звездообразно. Попадне ли в ребро, например, изходната рана ще е с размерите на малка слива. Жалко, че по форумите никой не взима никой на сериозно. Пък и си прав за котката и въобще за животните. Те не разбират болката, колкото човека я разбира. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 06:24 PM |