![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Вие какво мислите?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
'Добрата кауза и дисциплина иска жертви, които родителите на могат да дадат. '
Ъъъ... таковата.... иска да се самоубия? Да убия детето си? Ем да ти кажа, човекът пък не разбира майчинството така, както животните - животното може и да изяде малкото си, но една жена се грижи за детето си - най-малкото заради инстинкта, а освен това като знае, че поне 10 часа се мъчи, за да се появи това малко човече на бял свят, едва ли толкова лесно ще му разбие главата. Нито толкова лесно ще разбие собствената си, за да направи великото - да се жертва за детето си. За бащите вече не знам, но из тоя форум се намериха няколко мъже, дето доказват, че освен майчински, има и бащински инстинкт. Абе ако имаш такъв проблем с мен, защо не ме потърсиш из разните чатове, наживо скоро няма да се видим, та да го решим тоя проблем? Май се кефиш да си в конфликт с всички. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 01:18 AM |