![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 3-September 06 Град: Pyce Потребител N: 1546 ![]() |
Здравейте! Аз съм Алко, сигурно (не) сте чували за мен, но никога не сте ме виждали. Е, няма да ме видите!
![]() Допълнение: Накратко, това съм аз. Ако на някой не му е ясно, нека потърси в интернет. Там има всичко... Допълнение 2: Ако пак не ме намерите, то си е ваш проблем. Допълнение 3: Но нали съм пич, за всички, които нямат интернет, ще кажа, че името ми е Любен и се радвам много да съм в този форум! (последното не е написано много доброволно... но е за каузата!) ![]() -------------------- Pyjamka is a sex goddess!
Оставих: Детството в миналото! Младостта в университета! Старостта в бъдещето! Живота в мечтите! Водката в хладилника! Е, КЪДЕ СЪМ АЗ! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Абе хора ... Кви са тез канари ?!?!?! Кви са тез ромски ритми ?!??!?! Кви са тез некадърни геймърчета които живеят виртуално ?!?!?!??! Какви са тез простотии ?!?!? УОТ ИС ДИС ШИТ ?!?!???!?!!!!!?!?!?!?!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() П.С.Уелкъм и такива трее да има ... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 12:38 AM |