![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 25-September 06 Град: София Потребител N: 1592 ![]() |
Първо здравейте!
Ммм... Кфо да кажа... Казвам се Венцислав (мразя да ми викат така, за това Венци). На 16 години съм и съм от София. Групите съм ги писал в профила. Друго... Печен и свестен човек съм, лесно се разбирам с околните. Малко идиот си падам, смисъл в доброто значение на думата. Друго не се сещам за сега, за това питайте ако ви трябва нещо допълнително ![]() Поздрави! -------------------- If you don't live for something, you will die for nothing!
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 25-September 06 Град: София Потребител N: 1592 ![]() |
Добре дошъл Венци. Хоби??? ![]() Хоби... Преди време много четях комикси, но от известно време малко закъсах с кинтите и нямам възможност да си купувам. Също така от около 3-4 месеца свиря на бас китара. Оформям една групичка сега (или по-скоро проект, щото не се знае кфо ще стане, защото още не свиря на собствен бас, а на този на чичо ми и не можем да ходим да репетираме ![]() Здравей, добре дошъл! Смешен аватар, нелоши групи изброени, някои от тях са много обичани от форума (като едно цяло), а други съвсем не. ![]() ![]() Ммм... Метъл слушам от вече може би 7 години. Преди това бях някфо чудо, което наричаше себе си рапър и слушаше предимно български рап (не мога да си представя как съм могъл да слушам тая боза ![]() А за групите- ами аз съм някъф такъв мелез- слушам от сичко по малко, като се почне от рок и се стигне до death metal и grindcore. Вярно че е може би e малко смешно, но съм си така ![]() -------------------- If you don't live for something, you will die for nothing!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 03:34 PM |