![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
Еи хора гледате ли сериали но не латино-оперите.В последно време се навъдиха много яки филмчета.Prison Break,4400,Surface,Invasion,Supernatural и други подобни голяма зарибявка е.Споделете по темата.Кака ви!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Безследно изчезнали беше доста добро. Героите отдавна са ми станали много симпатични. Истински са и в известна степен се разглеждат отношенията между тях. Сюжетите винаги са интересни. А и имаше СТРАШНА музика това сериалче.
Говря за онова с Антъни Лапалия. Не по-скорошния римейк, който е ТОТАЛНА БОЗА и прорсто жалък опит за филм. Друго, за което се сещам е Cold Case До един епизодите бяха адски интересни. Музиката отново е на върха. Изобщо не съм гледал друго с толкова подходящо избрана музика. Интересна беше идеята за преразглеждане на стари, затворени случаи на полицията, как са се променили замесените в дадено престъпление, как се е променила Америка през това време и т.н. Главната роля пък се изпълнява от една дама, която има божествено излъчване. Много ми харесва ![]() А едно времее.....имаше един Утрешен Вестник. От всички сезони съм пропуснал един единствен епизод-13ти. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 11:52 AM |