![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
Еи хора гледате ли сериали но не латино-оперите.В последно време се навъдиха много яки филмчета.Prison Break,4400,Surface,Invasion,Supernatural и други подобни голяма зарибявка е.Споделете по темата.Кака ви!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
От гореизброените по-известни хитови и масови сериали се бях запалила най-вече LOST да гледам, най-вече защото ми беше интересно как се опитват да постигнат психологическите внушения, но не става за гледане втори път. А също така и SURFACE ми хареса. Ако някой знае да има някъде втори сезон, може да каже. Много ми се гледа продължението. Може би причината е, че много си падам по животни, дори и такива, които не изглеждат безопасни. (Не чак толкова като Ловеца на крокодили де)
А за ALLO 'ALLO просто нямам думи. Това сигурно е единствения сериал, който мога да гледам хиляда пъти, без да ми омръзне! ![]() И напоследък доста погледах едно анимационно сериалче FUTURAMA, което също е добро. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 01:53 PM |