![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 8-June 06 Потребител N: 1391 ![]() |
Burzum - Lord of the deeps
Dark Funeral - SECRETS OF THE BLACK ARTS HAIL SATAN!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE GREAT SWORD!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 4-October 06 Потребител N: 1614 ![]() |
защо ли имам чувството че тоя дето е пуснал темата и дето ем Бурзум слуша, ем "хейл сатан" е поредният позьор който си мисли че сички блек банди се големи сатанисти че и той покрай тях такъв се пише. така ми е вкиснало от някви непросветени дето хич не им е ясно за кво пеят групите, които уж слушат, на оня мога да му кажа че много тъп да пуска тема като той самият не е наясно за кво става дума в тоя стил музика.... ебати мислих си че на Бурзум феновете имат мозък в главите си но тоя "сатанист" ми разби надеждицата...
![]() и ми адски интересно как някои слушат и мейхем и Бурзум.... се си мисля че кат си фен на едното към другото се ще чувстваш гадна ненавист... още малко ше писнете "euronymous е велик, Варг е велик, и двамата са ми любимци " ахахахахахахах а пък тия дето разправят колко се кефят на СоВ и Мейдън кой ги е пуснал тука бе. айде на сяка манджа мерудия.... колко неадекватно от моя страна при положение че в момента звучи mask of sanity.... Burzum ueber alles!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
музиката им не може да се мери с дълбоките идеи на олдскула.... Някои са много дълбоки направо. Може и да има тъпанари, които са си повярвали на глупостите, но като цяло целият "сатанизъм" на олдскула го няма или поне е в някаква изкривена форма, която няма много общи неща с истинския термин. Цитат и ми адски интересно как някои слушат и мейхем и Бурзум.... се си мисля че кат си фен на едното към другото се ще чувстваш гадна ненавист... още малко ше писнете "euronymous е велик, Варг е велик, и двамата са ми любимци " ахахахахахахах И на мен са ми много интересни тези хора, в частност аз съм си много интересен. Какви заключения.. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:19 AM |