![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
как и къде смятате да прекарате бала си?
а пък ако вече ви е минал споделете някоя интересна случка от него P.S. направих темата щото на мен ми предстои тази година. -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Аз все още не съм завършила, нито в момента съм 12-ти клас, но бързам да отговоря. Поставяш темата доста субективно и погледната изключително и само през твоя ъгъл. Аз например с голямо удоволствие ще отида на бала ми!
Първо на първо, съвсем не е задължително да си облечен хипер-фамозно за бала си. Не ми трябва фандюфлелка (рокля с много волани - б.а.) за 1000лв, като мога да бъда и с класичека little black dress за 50лв. най-много (или ушита от мама, което не е невъзможно). Не е нужно да ходя на фризьор и гримьор, след като мога да се среша вкъщи и след като от 13-годишна се гримирам и смятам, че се справям доста добре. Не е нужно да ме закара скъп автомобил, след като нищо не ми преча да стигна пеша от къщи до центъра, давайки на половината град да разбере, че АЗ завършвам. Изобщо, материалната част на бала не е от никакво значение. Много по-важно е да си сплотен с класа си и да се разбираш добре с тях, което проличава веднага и е напълно неподправено. Т.е. и от Венера да са ми донесли рокля и каляска, ако не се имам с хората от класа ми, ако споделям техните емоции и чувства, пак ще се види. Мисля, че в основата на това някои хора да не искат да присъстват на бала си, се крие точно това. Е, вярно е, че атмосферата при подготовката е доста нажежена и не е изключено да се изпокараш с всички от класа, докато измислите и приготвите всичко, но това отношение, за което аз говоря, се гради с години и трудно може да се развали от препирня на тема "с каква украса да е ресторантът, където ще празнуваме" (примерно). Смятам, че стана вече ясно защо аз ще отида на бала си. Плюс това съм се зарекла да танцувам с всички момчета от випуска и съм решила да удържа на обещанието си. ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 11:02 PM |