![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
как и къде смятате да прекарате бала си?
а пък ако вече ви е минал споделете някоя интересна случка от него P.S. направих темата щото на мен ми предстои тази година. -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Хм,
Бая време ми остава до бала, но смея да имам доста наблюдения по въпроса. Миналата година,когато класа на майка ми завършваше, тя го каза много хубаво - тези ученици си направиха около бала малки сватби, толкова пари и приготовления заминаха. Когато дойдоха да я взимат от вкъщи една госпожица вися 30 минути пред огледалото оглеждайки прическата си за 40лв и роклята за не знам още колко и твърдейки,че все пак нещо и имало.... пф. Беше жалко, вместо да се весели със съучениците си, където мисля,че е идеята на нещата, да се занимава с това. Панайр на суетата. И още по-тъжно ми стана когато видях няколко приятели, които през тези 5 години в гимназията все бяха 'различните', 'черните овце', 'бунтарите'... на бала си те бяха просто поредните наконтенти и издивели младежи/госпожици. И за какво цялата олелия? Хиляди убити нервни клетки за да се натровиш с голямо количество алкохол и да врътнеш 3 кючека на масите в ресторанта (което можеш да направиш всеки ден). Момент, де се връзват скъпите рокли с шишето водка в ръката и това тъй не елегантно държание? Една хубава рокля не е просто парцалка като дънки и тениска. Иди го разбери... Лично аз смятам,че бих си отишла на бала. Защо? Ще се съглася с Пижамка. Важното е да ти е приятно с класа ти. (колкото и да не харесвам моя в не едно отоншение, има хора и емоции,които сме преживяли (и ще преживеем надявам се) ,които си заслужават и ще си останат готини спомени!) А цялата история с роднините, тържествата, фризьорите, гримьорите и хилядите презвемки - чувствам я абсолютно ненужна. Викането е яко - мамка му, веднъж завършваш имаш пртавото поне да викаш! ![]() И когато ( доживея ли го) дойде време за моя бал,ако съм променила мнението си и не желая да отида - няма да отида,каквото и да кажат роднините ми, съучениците и който иска. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 09:46 PM |