![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
как и къде смятате да прекарате бала си?
а пък ако вече ви е минал споделете някоя интересна случка от него P.S. направих темата щото на мен ми предстои тази година. -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Ебати мненията изчетох... Зачеркваш 12-годишен период от живота си? Що за глупост?
Ins, опита се да погледнеш философски на нещата, но в случая не успя. К'ви са тия проценти? Това за родата ме разхили здраво... За мен, колкото и изтъркано да звучи, тия приказки за или против абитуриентските балове са просто поредният повод да демонстрирате "различното" си мислене. Мисля че няма абсолютно никаква разлика дали ще отидете или не. Фактът че пишете тук обаче ми подсказва недвусмислено, че и вие се притеснявате какво би станало ако не се наконтите и не отидете. На кого му дреме, в крайна сметка? Дали е нужно или не, колко пари да похарчи и т.н. всеки преценява сам за себе си. Стига с тия глупости за показността, все едно не вие присъща и гледате отгоре. -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 10:37 PM |