![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
как и къде смятате да прекарате бала си?
а пък ако вече ви е минал споделете някоя интересна случка от него P.S. направих темата щото на мен ми предстои тази година. -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Мдаааа, и аз завършвам. Съгласен съм с мненията на абсолютно всички. И ще си отида на бала, не защото искам да съм наконтен (аз даже и костюм не ща), а защото колкото и да мразя класа си в повечето време, с тях съм бил 5 години, някакси трябва да има един последен ден, отбелязан като хората. На този ден малко или много се разделям с един живот и започвам друг, излизам от една безотговорна среда и започвам да търся друга... така мисля.
Друг е въпросът обаче, че няма да съм цяла нощ с класа си. Баловете май са до към 12-1 и после дискотеки. Е аз на дискотека НЯМА да отида, а ще отида на Митака (част от вас знаят за какво говоря) и ще си продължа купона. Доста хора ми казаха, че съм зле, защото видиш ли как можело да си карам бала на Митака. Е, аз ще съм след бала там. Като обобщение мога да кажа, че човек трябва да избира с кого да прекара последният си ден като ученик, а не да се води по общото мнение. Роднини? Че животът си е мой, денят е важен, така че слабо ми дреме какво ще кажат другите когато на бала се появя с нещо друго, но не и костюм в истинския смисъл на думата. Не ми дреме какво ще кажат когато се появя по един доста ефектен начин, който още няма да споменавам. И най-малко ми дреме какво ще кажат когато след като излезем от залата, в която сме изчезна яко дим при моите други приятели. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 10:43 PM |