![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
как и къде смятате да прекарате бала си?
а пък ако вече ви е минал споделете някоя интересна случка от него P.S. направих темата щото на мен ми предстои тази година. -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Балът въобще не ме вълнува, в момента съм потънала в кандидат студентски вълнения и мисълта за бала заема много малко място в съзнанието ми. Разбирам как за някои е голяма вечер, но аз достатъчно добре познавам класа си, знам им кирливите ризи и добрите страни, знам кой кой е, още първата година, така че и в рокли и костюми пак ще е същото...Не отричам, че всяко момиче го блазни мисълта да се види на бала, но точно в момента ми е все едно как, къде и по какъв начин ще се проведе всичко, не съм развълнувана кой знае колко.
Относно дали ми пука мнението на еди-кой си, ами, пука ми само да я облека тази рокля, за да ме види един много близък човек, който не му остава много, и знам, че споменът ще стопли оставащото време. ![]() Балът е хубаво нещо, но излишните вълнения и фантифлюшки изнервят. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 11:20 PM |