![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
Еи хора гледате ли сериали но не латино-оперите.В последно време се навъдиха много яки филмчета.Prison Break,4400,Surface,Invasion,Supernatural и други подобни голяма зарибявка е.Споделете по темата.Кака ви!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Battlestar Galactica rules! Преди 2-3 месеца го почнах и го излапах за по-малко от седмица. Стана ми тъпо, че ще трябва да чакам трети сезон (от който между друго вече има 2 серии в нета, поне Морт твърди така). Prison Break малко дразни от средата на първи сезон (баш на сапунка с елементи на екшън си мязаше), но като идея е наистина оригинален.
Иначе аз винаги съм бил огромен фен на La femme Nikita, макар че филмът на Люк Бесон е къде къде по-добър. Преди време почнах да гледам Stargate Atlantis - не е лош. @Slash - Първата вълна беше наистина култ. Останал съм с беглия спомен, че май го убиваха на края, но не си спомням точно. Това, което със сигурност си спомням, е, че имаше някакъв отворен край, който доста ме разочарова. Бих си го изгледал наново с най-голямо удоволствие -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 09:17 AM |