![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
как и къде смятате да прекарате бала си?
а пък ако вече ви е минал споделете някоя интересна случка от него P.S. направих темата щото на мен ми предстои тази година. -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Като се изключат официалните части, от които ми настръхва косата, трябва да си призная, че балът ми съвсем не мина зле. Нашият випуск бяхме решили да ходим в Охрид и за мен най-хубавата част беше пътуването и разходката из Охрид и Скопие. Езерото беше много красиво, Самуиловата крепост и църквите също. А колкото до празнуването, за мен наистина няма голямо значение. Че аз и РД не си празнувам, а приготовленията около подобен бал са ми абсолютно безумие, там с дрехи, бижута и всякакви подобни простотии. Все едно кой знае какво ще става.
Сестра ми сега ще има бал, така че имам наблюдения върху баловете и от друга гледна точка, като се има напредвид, че със сестра ми сме много различни, а и нея съвсем я е ударило на лудост. Май смята да използва повода да си осъществи някои прищевки като лещи за очи например ![]() Всъщност мисълта ми беше, че едно такова събитие означава нещо различно за всеки, но е хубаво да се изпразнува. Все пак е един спомен. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 10:34 PM |