![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 26-November 04 Потребител N: 672 ![]() |
I dvata albuma sa super dobri za men a spored vas?
![]() -------------------- Something makes me feel I just might lose my mind Am I still inside my dream? Is this a new reality?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Powerslave верно си е класика, но ми е малко еднообразен. Piece Of Mind, Somewhere In Time и Seventh Son ги намирам за далече по-стойностни.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Powerslave верно си е класика, но ми е малко еднообразен. Цитат(Wolfheart @ 2004) Powerslave естествено ![]() Brave New World също е добър, но е малко еднообразен и липсват нови идеи. ![]() Аз съм за Брейв Ню Уърлд... ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Powerslave верно си е класика, но ми е малко еднообразен. Цитат(Wolfheart @ 2004) Powerslave естествено ![]() Brave New World също е добър, но е малко еднообразен и липсват нови идеи. ![]() ![]() Тогава бях млад и зелен... И двата албума са ми малко скучновати...друго си е 7th Son Of A 7th Son. Иначе в BNW има някои силни моменти, като инструментала на The Nomad... -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 10:06 PM |