![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
как и къде смятате да прекарате бала си?
а пък ако вече ви е минал споделете някоя интересна случка от него P.S. направих темата щото на мен ми предстои тази година. -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
^ Защото е бал. Не излизане с приятели, не пианска вечер, не екскурзия до морето - това е БАЛ! И мисля, че въпросното мероприятие си има някакъв конкретен формат.
"Сума ти приготовления, вълнуване, пари за това и онова и после какво - една нощ и край?"... ми, какво друго? Като дойде някоя банда в България се вълнуваме, кефиме се, ходихме да си взимаме билети, после пътуваме до града, където се провежда концерта (освен ако не ни е в града), харчим пари за това и онова и после какво... час и половина и край. На кой му пука? Нали е важно изживяването и емоцията - защото не се случва всеки ден. Не знам в какви отношения сте с вашите класове, а щом не са добри - не ми и пука особено, защото проблемът си е във вас. С моите съученици се разбирам перфектно въпреки, че всички сме адски различни. А ако и на 18 години ви се играе на 'аз съм метъл, вие сте тъпаци', по-добре ще е да повторите отново гимназията, а? И отивам на въпросния бал, за да се почувстваме като големи хора. Костюми, автомобили, хотел и ресторант - добре дошъл, живот. Какво ти пука, че други ден ще ходиш да си търсиш работа или нещо подобно... сбогуваш се с безгрижния си живот бе, ебати. Сбогуваш се и с формалните отношения с тия хора, с които си учил до сега - и ако не ги уважиш, че са ти търпяли простотиите и различията сума ти години, си пълен тъпанар. Лично за мен неявяването на бал си е някаква странна и неразбираема демонстрация... на кръчме можеш да отидеш всеки ден, да се събереш с приятели също. А тази показност с автомобилите и скъпите автомобили никак не е задължителна... всеки според възможностите си. Добрият външен вид и облекло не струват пари - те изискват вкус. Нямаш ли го, и хилядарка няма да те оправи... Ако щете ходете - на мен ще ми е интересно да видя всичките тия хора, които с години съм виждал по дънки, потници и тениски, да дойдат в 5 звезден хотел с костюми и рокли. Шоу ![]() Айде със здраве. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 11:19 PM |