![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
Тук сте се събрали доста младежи.Според вас можете ли да бъдете приятели с родителите си,или възрастта си е една сериозна пропаст и никога няма да се разбираме ние родителите и вие децата.Според мен въпреки че съм млада майка разликата с големия ми син е 18 години,смятам че никога няма да говорим на един и същи език.Права ли съм???!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Родителите не са приятели с децата си по ред причини..по мое мнение, първо, защото държат да смятат, че са родители и това им позволява да контролират всичко по малоумен начин. Ъм...второ, абе едни твои приятели никога не биха се притеснили толкова за теб. Дет' се вика "да ти се случи тва, дето ти мислят приятелите, не това, което ти мислят роднините". Още повече, че когато едно дете на подобна възраст се чувства притиснато е твърде възможно да се породи някаква агресия и по-нататък отношенията тотално да се развалят. А ако случайно човек се чувства благодарен, то родителите задължително ще му се качат на главата и отново се почва всичко отначало.....
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:41 PM |