![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
Тук сте се събрали доста младежи.Според вас можете ли да бъдете приятели с родителите си,или възрастта си е една сериозна пропаст и никога няма да се разбираме ние родителите и вие децата.Според мен въпреки че съм млада майка разликата с големия ми син е 18 години,смятам че никога няма да говорим на един и същи език.Права ли съм???!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Интересно е обаче защо се получава така. Нали родителите са твоите близки. Що криеш неща от тях? Не става дума за това как прекрасно си се напил миналата вечер-това и пред приятели можеш да го пропуснеш. Тук не говорим за какво МОЖЕ и какво НЕ МОЖЕ да кажеш на родителите си. Можеш да им кажеш всичко, ако са ви нормални отнощшенията-както можеш да кажеш на всеки. Въпросът е можеш ли да споделяш лични емоции и усещания.
Ако отношенията са ви хубави-можеш и ще искаш най-вероятно-както го правиш с истинските си приятели. Ако не са ви хубави, то това далеч не е предизвикано от това примерно, че ти си на 17, а те на по 40. От всикчи наблдения, които имам лоши отношения между родители и чада има тогава, когато едната страна е конфликтна. Или родителите са кофти типове, пък никой не си ги избира и те не могат да бъдат приятели с никого или пък чадото е ударено от някакви особени вълнения за това,ч е някой го ограничавал или подобни работи. това продължава и след 20. Някои чада опитват да оправдаят слабия си характер примерно с това, че не са имали либерални родители и други подобни шитове. Младият човек е хубаво да е наясно, че ТОЙ и само той решава какво да прави с живота си. Съветите и приказките с родителите му, независимо какви са те, могат или д аму бъдат в полза или ненужни, но не и във вреда. В заключение, обобщавам, че конфликтите между родители и деца се пораждат от СЪЖИТЕЛСТВОТО ПО НЕВОЛЯ. Искат не искат-в началото са съквартиранти. Това за мен е едиснтвената истинска причина. Иначе и родителите и децата са просто хора. Тук ситуацията е такава, че не можеш да избягаш или теглиш майната на човека с когото не се разбираш-той ти е от семейството. Някой несъгласен? Както имаше една песен на In Flames-Coerced Coexistence. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 02:24 AM |