![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Мисля че е ясно. Коя сцена по ви кефи - Американската или Европейската?
Има доста големи разлики, въпреки че като цяло и на девте места се свири як метъл. В Европа са по-застъпени класическите влияния. Така де, отговаряйте. Аз си гласувам Америка, защото просто повече ми харесват тамошните групи. На само Machine Head. Cъщо и по-нови групи като Killswitch Engage и Chimaira които са сегашното лице на сцената. А и bay area thrash > eurothrash. ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Това не променя особено нещата. Все пак основната метъл сила там е САЩ. Канадските банди, макар да са преобладаващо качествени, не са кой знае колко на брой, а и стилове не са измислили. При южноамериканските пък е обратното - може да са доволно количество, но наистина добрите са дефицит. Дори не си помислям да те оборя, просто защото си съвсем прав. Само че ми стана болно като гледам само САЩ, САЩ, САЩ... А иначе моите лични пристрастия и предпочитания към Европа са си добре известни и дори бих казал закостенели. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 05:38 PM |