![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Chestno da si priznaia otdavna sum se zachudil nad tozi vupros, zashtoto mi se e predostaviala vuzmojnost za tova... makar oshte da ne sum si kupuval... i da ne znam dali bih si kupil... No otkakto vidiah tova veche dosta se chudia na vuprosi ot tozi tip...
Честно да си призная отдавна съм се зачулид над този въпрос, защото ми се е предоставяла възможност за това... макар още да не съм си купувал... и да не знам дали бих си купил... Но откакто видях това вече доста се чудя над въпроси от този тип. П.П. Ако някой научи нещо нали знаете... -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(t0xIc @ Nov 8 2003, 12:34 PM) da 6toto ako ne az drug tarikat 6te q vzeme Е тука и аз споделям твоето мнение.Такъв е животa в момента-какво да се прави... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:23 AM |