![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
Тук сте се събрали доста младежи.Според вас можете ли да бъдете приятели с родителите си,или възрастта си е една сериозна пропаст и никога няма да се разбираме ние родителите и вие децата.Според мен въпреки че съм млада майка разликата с големия ми син е 18 години,смятам че никога няма да говорим на един и същи език.Права ли съм???!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Аз като човек, който още доста зависи от своите родители, мога да кажа, че те като доста изпатили, смисъл това, че много неща са им липсвали и много неща не са им били позволени, много се стараят да не ме ограничават... мога да говоря спокойно и за всичко с тях... те са ми опора! Дано не звуча като мамино детенце, не пределено галеничетата не ходят с кубинки и целите в черно... Вярно, караме се и доста често, но това е от тоя моя пуст пубертет, в който аз уж не съм...
![]() ~Fin~ -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 02:01 AM |