![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Албума вече е факт първоначални впечатления от беглото му прослушване преобладаващи женски вокали почти основни музиката е разнообразна с много инструменти на места ми се струва че дори прекаляват като цяло великолепен албум
http://www.megatherion.com/Albums/Gothic_Kabbalah.xhtml -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ееей, най-накрая и аз да напиша нещо в тази тема. Албумчето си е прекрасно, а промяната в стила е повече от освежаваща, макар че Therion са една от групите, които сякаш бих предпочел да не се променят (просто си бяха нещо уникално, не че сега не са, де). Фолк елементите са вмъкнати с усет и поне на мен страшно много ми напомнят на Jethro Tull (особено флейтата в парчето Gothic Kabbalah все едно си е излезло от "Heavy Horses"). Много силен албум, както винаги Therion разбиват.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 12:10 PM |